duminică, 27 decembrie 2009

The End Of The World

Cu totii am auzit ca in curand o sa vina sfarsitul lumii, mai exact in 2012. Ma rog, acum se zice 2012, caci pana acum se preconiza un 2000 ca ultim an de existenta, mai apoi a venit "ultima zi a lumii" si anume 06-06-2006 (formeaza 666).


Avand in vedere ca acum citesti acest post banuiesc ca ti`ai dat seama ca inca mai esti in viata si ca in asa zisele sfarsituri ale lumii nu s`a intamplat mai nimic.



Lumea se pare ca are o dorinta masochista de a inventa apocalipsa si nu pot sa`mi dau seama de ce. Acum se preconizeaza ca in 2012 murim...iar...


Doua din marile argumente ar fi inversarea polilor magnetici ai pamantului, repectiv acel calendar maias care s`ar termina pe 21 decembrie 2012. Conform studiilor recente, o inversare a polilor pamantului ar dura cam 1 milion de ani, deci nu prea cred ca o sa prindem noi asa ceva, si in plus ce se poate intampla? Trebuie sa tii minte ca atunci cand busola iti indica nordul, defapt iti indica sudul, ca in rest nu prea vad alte efecte :(.


Si treaba cu calendarul maias care e? Ca eu nu inteleg ce ii fascineaza pe unii ca niste oameni care au trait acum jdemii de ani au facut un calendar care se termina. Asa si? Cat sa traiasca si ei? Si pana unde sa`l duca? Pana la 12213672312313? Poi au murit saracii cam toti pana au ajuns la 2012 si cine sa`l continue? Mi se pare o mare prostie chestia asta.


Oricum, se pare ca sunt unii tipi destepti care stiu sa profite de pe urma acestui fapt (THE END), si aici ma refer la regizori care fructifica acest interes al populatiei si scot filme.(vezi The Armaghedon si miile de versiuni ale filmului 2012).


PS: consider ca poza de mai jos imi ilustreaza foarte bine cuvintele :P

Un comentariu:

  1. ma, nici eu nu cred chestia asta cu sfarshitu lumii... adik... este f probabil sa coincida cu un razboi mondial care ne va omora p majoritatea dintre noi dar nu un sfarshit cum arata in film... aia e doar fantezie cinematografica

    RăspundețiȘtergere