duminică, 3 ianuarie 2010

BadPitzy


Cu siguranta o mare parte din voi ati auzi de siteul www.pitzipoanca.org
Da, este acel site in care o anumita tipa care se intituleaza BadPitzy cauta pr1n7z3$3, pitipoance, sclifosite si tot felu` de fete d`astea cu suferinte si le pune pe site alaturi de niste descrieri ironice pentru amuzamentul nostru si in speranta ca prostia umana nu va mai fi capturata in poze.


Oricum, aceasta BadPitzy care ne`a amuzat de atatea ori (cel putin pe mine) se pare ca a fost desconspirata de ceva vreme si euhabar n`aveam :((. Se pare ca o cheama Valentina P. (chiar nu stiu de la ce vine "P", poate de la Popescu :-??)


Stiu ca multa lume o uraste (adica lumea care a aparut pe www.pitzipoanca.org) si ca tot aceasta multa lume i`ar vrea capu` pe un bat (ceva in stil Tepes), insa eu sper ca ea sa keep up the good work(desi in ultimu` timp nu a mai postat nimic, probabil din cauza noului an, caci nici eu nu am mai postat - sorry about that - )si sa nu se lase intimidata de mesajele naspa primite, ca atat timp cat ii schimba mentalitatea macar unei singure persoane eu zic ca nu o face de mantuiala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu